Referencer

Firmaevent med surprise

Ingen medarbejdere havde lugtet lunten. Overraskelsen og begejstringen var derfor stor, da Jørgen de Mylius efter en god middag på Værkstedet satte gang i dansegulvet. Helledie stod for alt det praktiske - borddækning, madbestilling, servering, booking af Jørgen de Mylius m.v.

Sansefestival i Struer

Vi var blandt idemagerne til Sansefestivalen i Struer, der er blevet en stor publikumssucces. Festivalen, som arrangeres af Struer-Egnens Turistforening, tiltrækker årligt over 10.000 besøgende. Helledie bidrager med live musik samt praktik, herunder opstilling af standpladser, mobilscene, telte og lydudstyr.

Havnestemning i Lemvig

Lemvig handelsstandsforening har flere år i træk booket Helledie til at skabe liv og stemning på havnen om sommeren til glæde for kommunens borgere og turister. I 2014 og 2015 blev der langt sand på havnepladsen, så vi kunne skabe et cool loungemiljø med pavillioner, café/bar, Fat Boys sækkestole og live musik.

Kunstudstilling

En række forskellige kunstnere gik sammen og inviterede til pop up-udstilling på Værkstedet en weekend i november. Mange besøgende valgte at lægge vejen forbi.

Bryllupsfest

Vi har efterhånden været med til at tilrettelægge og koordinere en del bryllupsfester i selskabslokaler, hvor der er plads til over 50 gæster. Afhængig af brudeparrets ønsker, booker vi limousine, musik, mad m.v., ligesom vi står for borddækning og servering. På den måde kan brudeparret slappe af og nyde den store dag.

Vinfestival i Ringkøbing

Det var noget af et tilløbsstykke, da vin-entusiaster fra nær og fjern besøgte Ringkøbing i sensommeren 2015 for at deltage i årets stort anlagte festival. Helledie stod for musik, lydanlæg, telte, standpladser og god stemning - selvfølgelig.

Skievent

Helledie varmer op til skiferien med en event, hvor man kan møde og få tips og tricks af skieksperten Thomas Uhrskov. På skiferien med Thinggaard rejser har Helledie guitaren med til afterski, så stemningen er i top.

Gang i julehandlen

Helledie har i en årrække stået for den gode julestemning i hhv. Struer, Lemvig og Holstebro. I weekenderne i december er der blevet sunget julesange, serveret gløgg og pebernødder af søde nissepiger og -mænd. De handlende bliver i godt humør og det smitter af på handelsstanden.  

Fødevareevent

Enjoy Limfjorden, som er et turismesamarbejde imellem kommunerne Skive, Struer, Holstebro og Lemvig, ønskede at skabe en event med fokus på lokale råvarer fra bl.a. Limfjorden. Helledie blev således hyret ind som praktisk hjælper og sørgede for scene, lyd, musik og telte i strandkanten.